Bàsicament Natural

Un total de 18 obres sobre llenç i 3 obres sobre paper executades amb diferents tècniques formen la proposta de Viro que presenta baix el títol “Bàsicament Natural”.

L’exposició consta d’una primera part que suposa l’última evolució de l’art de Viro, perquè l’espectador o l’espectadora s’acoste al seu món interior i puga establir contacte amb la seua expressió i els seus sentiments, que aboca en cadascuna de les obres.

La segona part és una retrospectiva per les diferents etapes de l’evolució de Virginia com a artista, des de les seues primeres obres fins l’actualitat.

Virginia Cruz.VIRO

Madrid 1967

Inicia els seus estudis en l’Escola d´Arts i superior de Disseny de València, el 1985. En una primera instància es decanta per l’especialitat de disseny industrial, però no troba allò que està buscant, i canvia a l’especialitat de disseny gràfic.

En 1990 treballa com a becària per a les dissenyadores Sandra Figuerola i Marisa Gallent del col·lectiu valencià de dissenyadors La Nave, referent del disseny en els anys 80.

En 1991 Virginia abandona la seua formació acadèmica per raons personals. No és fins a l’any 2000 sent ja mare de dos fills, quan decidix reprendre els seus estudis i finalitza els dos anys que li queden en l’Acadèmia d’Arts Gràfiques i Disseny de grau superior Peris Torres.

Des de l’any 2002 que finalitza els seus estudis, s’endinsa en el món de la pintura, transitant des de les seues primeres làmines minimalistes, fins a la seua obra actual.

Evolució d’una artista feta a si mateixa com a pintora, en una constant busca per expressar els seus sentiments a través del color, la matèria, la naturalesa, els teixits o el ferro.

direcció

Peset Aleixandre, 44
46110. Godella. València

horari

Dimecres a dissabte de 18 a 20 h.
Dissabte i diumenge de 10 a 14 h.

contacte

963 638 291
cultura@godella.es