Contempo

CONTEMPO és un projecte fotogràfic que sorgeix del seguiment a una companyia de dansa contemporània durant més d’un any a les sales dels teatres del Canal.

“El tempo, la dansa contemporània i la contemplació dels detalls són la inspiració i l’ànima d’aquest projecte”

CONTEMPO és un joc visual on cada imatge conversa amb la següent, creant un diàleg, de vegades evident, de vegades més subtil, que anirem descobrint a poc a poc…

La dansa i la fotografia estan estretament relacionades, ja que els ballarins creen en moviment continu, fent i desfent belles composicions que duren mil·lèsimes de segon a les nostres retines, i que només podem congelar-les amb una càmera fotogràfica.

Totes les fotos s’han capturat durant els assajos, on la meva càmera i jo érem simples observadors.

Les sales d’assaig dels teatres del Canal, i els espais escènics Sala Roja i Sala Negra, m’han proporcionat el joc per crear atmosferes en clau alta i clau baixa, que podem observar a les fotografies.

El projecte CONTEMPO s’ha materialitzat en quatre formats, un foto llibre, l’exposició, diverses peces audiovisuals que es poden veure al canal de YouTube, i un taller de fotografia conceptual a la dansa.

La companyia en què es basa el meu treball es diu Metamorphosis Dance.

És una de les companyies independents més reconegudes a nivell internacional, els seus directors són Iratxe Ansa (premi nacional de dansa d’aquest any 2020 i Igor Bacovich).

NOTES DE PREMSA

El desenvolupament de la jornada

Durant tot el dia de dissabte, passejar per Godella suposava trobar-se artistes (de totes les edats) a cada racó del poble.

Galeria d’imatges

Entrega de Premis

Al final del dia, el jurat va fer la lectura dels premis del Concurs de Pintura Ràpida als Jardins de Vila Eugènia.

Tant la Regidora de Cultura, Tatiana Prades, com l’organitzador del concurs Josep Ferriol, destacaren la qualitat especial de les obres presentades enguany.

Galeria d’imatges

direcció

Peset Aleixandre, 44
46110. Godella. València

horari

Dimecres a dissabte de 18 a 20 h.
Dissabte i diumenge de 10 a 14 h.

contacte

963 638 291
cultura@godella.es