Saluda de l’Alcaldessa

Benvingudes i benvinguts a la nova edició de l’exposició Espai Propi, podem afirmar que es tracta d’una exposició referent a Godella, on comptem amb la participació d’artistes de rellevància del municipi.

En aquesta exposició hi conflueixen els i les artistes de Godella, per oferir a la ciutadania de Godella, una exposició amb els més alts valors de qualitat.

La cultura és a l’abast de totes les persones, amb aquesta exposició es demostra, ens transporta a cadascuna de les peces i obres que s’hi exposen.

Com hem indicat des de ja fa 1 any i mig, la cultura és segura, i així s’ha demostrat a Godella, des de l’inici de la pandèmia.

Confiem que en aquesta nova edició d’Espai Propi gaudissin amb la qualitat de les obres que s’exposen.

Teresa Bueso Marqués

Alcaldessa de Godella

Saluda de la Regidora

L’any a Godella no pot finalitzar de millor mode que amb l’exposició col·lectiva d’Espai Propi, una exposició que enguany compleix 10 anys, un espai consolidat on poder gaudir dels artistes locals mitjançant les seues pintures, dibuixos, escultures i que com sempre quedaran recollits en el catàleg que en estos moments tenen a les mans.

Complir anys sempre és una bona notícia, és un senyal de creixement, d’enfortir les arrels en el
territori, d’aprenentatge de les errades i de consolidar els encerts i enguany l’hem preparat amb cura, cuidant els detalls, que tot estiga al seu lloc perquè el que desitgem és una llarga vida a Espai Propi.

Aquest projecte, sempre conta amb la col·laboració, el temps i la dedicació de Josep Ferriol, un home de Godella, un artista amb amigues i amics als que any rere any engresca per formar part de l’exposició i que des d’aquestes línies vull agrair l’estima amb la que treballa i el gust que dona compartir aquest projecte.

Amigues i amics, brindem pels 10 anys d’Espai Propi.

Tatiana Prades i Castells

Regidora de Cultura de Godella

direcció

Peset Aleixandre, 44
46110. Godella. València

horari

Dimecres a dissabte de 18 a 20 h.
Dissabte i diumenge de 10 a 14 h.

contacte

963 638 291
cultura@godella.es