Saluda del Alcalde

Un cop vaig llegir que la Cultura és un sistema de creació de significats compartits que permeten a les persones entendre’s a si mateixos i al seu món. Aquestes paraules adquireixen sentit i cobren una rellevància encara més gran quan considerem iniciatives culturals, com és Espai Propi, a l’hora de forjar la nostra identitat col·lectiva, servint a més de pont que connecta el passat, el present i el futur de les manifestacions artístiques del nostre municipi .

Aquesta exposició no és només una vitrina per al talent artístic local, sinó també un testimoni de com la cultura i l’art fan gran un municipi tan important com el nostre. Godella, un poble “bressol d’artistes”, que enorgulleix i és creador de grans mestres de les Belles Arts.

Per això, en aquesta nova edició d’Espai Propi, un any més, celebrem la riquesa cultural que ha florit al llarg del temps a Godella.

És un honor per a mi ser part d’aquesta celebració cultural on la creativitat i la identitat s’entrellacen de manera tan vívida. Agraeixo a cada artista que ha contribuït a fer aquesta exposició un testimoni tangible de la vitalitat artística de Godella.

Que aquesta edició d’Espai Propi segueixi il·luminant els nostres cors i consolidant la importància de la cultura com un llaç que ens uneix, un llaç que transcendeix el temps i enforteix el sentit de pertinença a aquesta localitat que tant estimem.

José María Musoles

Alcalde de Godella

Saluda de la Regidora

12 anys has passat des que la idea de crear un Espai on reunir els nostres artistes per mostrar el que s’expressa a Godella va sorgir amb moltes ganes i il·lusió, omplint d’orgull un poble que sent, en aquesta iniciativa, un dels seus principals emblemes culturals.

És un honor per a mi poder dedicar aquestes paraules com a Regidora de Cultura per donar la benvinguda a la dotzena edició d’Espai Propi, una mostra emblemàtica que ha florit al llarg dels anys gràcies al compromís i la creativitat dels nostres artistes locals. En aquest espai dedicat a l’expressió artística celebrem la diversitat i el talent que defineix la nostra comunitat godellenca.

Durant aquest temps, hem estat testimonis d’un creixement constant en la qualitat i l’originalitat de les obres presentades, reflectint la riquesa cultural que caracteritza Godella. La sinergia entre artistes i públic ha enfortit la identitat cultural del nostre poble, convertint Espai Propi en un referent indispensable en el panorama artístic local.

Agraeix a tots els participants per la seva dedicació i contribució a l’enriquiment del nostre cabal cultural. Que aquesta exposició siga un espai de trobada, reflexió i gaudi per a tothom, consolidant la importància de la cultura com a element cohesionador a la nostra comunitat.

Desitge que Espai Propi continue sent un far d’inspiració i un llaç que uneix el nostre poble a través de l’Art. Benvinguts a aquesta celebració de la creativitat godellenca!

Delfina Alonso

Regidora de Cultura de Godella