Associació Pont Solidari al Món.

Fundada el 18 de novembre de 2011, naix amb la voluntat de col·laborar en els projectes que l´ONG CITTA té a India i Nepal.

Pont Solidari al Món va néixer per unir esforços i potenciar la nostra col·laboració en projectes en els que individualment ja estàvem treballant des de feia temps a nivell personal, Marta Miquel a Índia i Nepal i Anna Pla a Paraguai.

La finalitat d’aquesta associació és canalitzar la solidaritat dels nostres amics socis cap a aquests projectes. Junts coneixerem altres societats llunyanes i diferents de la nostra, aprendrem a comprendre la diversitat del nostre món, i així entre tots i totes, facilitarem al màxim el desenvolupament dels que no han pogut anar a escola, no han pogut anar a l’hospital quan estaven malalts o mengen molt poc quan tenen gana. Que la falta de mitjans no sigua un inconvenient que genere sofriment, desànim i limitacions a les persones que per haver nascut en països diferents al nostre viuen amb grans dificultats.

Treballem per millorar la salut i l’educació, pilars fonamentals per aconseguir el progrés de la societat.

Volem aconseguir un món mes just per a tothom, aquesta és la filosofia de les persones que ens hem unit en aquesta associació. No tenim cap sou i procurem no generar cap despesa que puga minvar els recursos de que disposem per invertir-los íntegrament en els projectes del Pont Solidari al Món. 

De les xicotetes bones accions en surten grans beneficis que ajuden a alimentar els nostres esperits, omplir-los de joia i felicitat. Qui dóna avui rebrà demà i podrà tornar a donar i a rebre. Si aquesta cadena infinita la fem rodar sense parar, tindrem un món molt millor. Es per això que estem oberts a tothom que vulga col·laborar.

pontsolidari@gmail.com

https://pontsolidari.blogspot.com

 

Sobre l’expossició benèfica.

Es tracta d’una exposició benèfica organitzada per l’Associació Pont Solidari al Món on el nostre pintor de Godella, Pepe Vergara, donarà part de la seua obra per tal de que la recaptació íntegra final es destine a la creació i habilitació d’un àrea de l’hospital que la Associació ha projectat a una de les zones més pobres de Nepal.

L’exposició consta d’un total de 40 obres donades per l’artista molt destacades, totes elles representants fidedignes del seu estil personal i poc convencional. Una amplia mostra del treball en el que l’artista trasllada les seues recreacions oníriques al llenç seguint un procés de psico-anàlisi que parla del món que l’envolta i d’ell mateix. 

direcció

Peset Aleixandre, 44
46110. Godella. València

horari

Dimecres a dissabte de 18 a 20 h.
Dissabte i diumenge de 10 a 14 h.

contacte

963 638 291
cultura@godella.es