Exposicions 2021

Pont Solidari al Món

Exposició benèfica "Pont solidari al món"

José Vergara
Del 5 de març fins el 4 d’abril

Exposició benèfica organitzada per l’Associació Pont Solidari al Món on el nostre pintor de Godella, Pepe Vergara, donarà part de la seua obra per tal de que la recaptació íntegra final es destine a la creació i habilitació d’un àrea de l’hospital que l’Associació ha projectat a una de les zones més pobres de Nepal.

Felip Baldó

La mirada transparent

Felip Baldó
Del 9 d’abril fins el 7 de maig

Es un plaer poder presentar aquesta mostra antològica de l’artista Felip Baldó Pérez (La Vila Joiosa, Alacant, 1947 – Godella, València, 2007) .
L’exposició “Felip Baldó. La mirada transparent. Exposició Homenatge. Godella” proposa un recorregut per les diferents etapes d’aquest artista establit a Godella des de 1989, amb una cuidada selecció de les seues obres pictòriques i dels seus dibuixos fruit de la seua destacada faceta com a il·lustrador.

Pols/Temps

POLS/TEMPS

Jordi Coll
Del 14 de maig al 27 de juny (Prorrogada)

Pols/temps és l’acte final amb el qual es tanca un projecte que comença en 2009 i que du al fotògraf Jordi Coll a recòrrer bona part de l’estat espanyol i els països veïns buscant indrets abandonats i fotografiant-los durant més de sis anys.

Pintura Ràpida

Exposició col·lectiva
Del 15 de setembre al 3 d’octubre.

Godella ha celebrat la XVIII edició del concurs de pintura ràpida i ja en són divuit anys d’un concurs que any rere any no deixa de sorprendre’ns.

Miguel Carlos Montesinos
Mercadillo en la Ermita, Godella

Homenatge

Juan Lluna
Del 8 d’octubre al 5 de novembre.

A través de paisatges familiars i recognoscibles, pròxims o llunyans en la geografia, Juan Lluna convida l’espectador a endinsar-se en la contemplació de la pintura artística.

direcció

Peset Aleixandre, 44
46110. Godella. València

horari

Dimecres a dissabte de 18 a 20 h.
Dissabte i diumenge de 10 a 14 h.

contacte

963 638 291
cultura@godella.es