Delia Díaz

Santa Cruz de Tenerife

 

Comença els seus estudis a l’Escola Superior de Belles Arts de Tenerife el 1975 i es trasllada a València dos anys després, on es llicencia el 1980. Des del 1991 és professora de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló de la Plana. I ha impartit classes a les escoles d’Oriola, Alacant i València.

Entre 1995 i 2002 participa amb el grup Mujeres artistas per al 8 de Març al Camp de Morvedre, en exposicions realitzades a Sagunt, Benifairó de les Valls, Puig, Canet den Berenguer, Silla, Navajas i el Cabanyal. Ha exposat a la Casa Capellà Pallarès de Sagunt i al Centre Cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt. I participat a les exposicions col·lectives Cabanyal Portes Obertes València, 2000. I Vinilo Art, 2003. Així com treballat amb els artistes Jaime Giménez de Haro a la Galeria O+O, de València i amb Isabel Tristán, Jaime Giménez de Haro i Lola López Poquet al palau dels Borgia a Gandia.

Memòria de l’enginy femení

Un total de 42 plaques ceràmiques policromades, amb les cares de tantes dones il·lustres del passat i d’avui dia, és la proposta que Delia Díaz presenta baix el títol de Memòria de l’enginy femení.

Memòria de l’enginy femení és una invitació perquè l’espectador o l’espectadora s’acoste d’una manera conscient i compromesa per establir un diàleg lluny del soroll de les multituds. Davant seu es trobarà amb mig centenar de cares femenines que esperen en silenci, però les mirades del qual concedeixen una panoràmica d’una realitat invisibilitzada com és el talent de dones, ocult moltes vegades pel patriarcat, encara que abans o després aconseguirà igual reconeixement.

direcció

Peset Aleixandre, 44
46110. Godella. València

horari

Dimecres a dissabte de 18 a 20 h.
Dissabte i diumenge de 10 a 14 h.

contacte

963 638 291
cultura@godella.es