Noisy-le-Roi i Bailly

En el marc de la relació d’agermanament establerta entre Godella i Noisy le Roi/Bailly, els comitès d’agermanament d’aquestes localitats es complauen a presentar per primera vegada a Godella obres d’artistes francesos. Es tracta de pintors (aquarel·les, olis), escultors i fotògrafs, que exposen les seves obres a Villa Eugenia del 2 al 30 de juny. Aquesta exposició respon a una altra exposició que va presentar el treball dels artistes de Godella a França.

Les relacions entre aquests pobles existeixen des de fa 15 anys i principalment s’orienten cap a l’intercanvi escolar, esportiu i cultural.

Annick Theis, Presidenta del Comité d’Agermanament de Noisy le Roi i Bailly

Dans le cadre des relations de jumelage nouées entre Godella et Noisy le Roi/Bailly, les comités de jumelage de ces villes sont heureux de vous présenter les œuvres d’artistes français pour la 1ere fois à Godella. Ce sont des peintres (aquarelles, peintures à l’ huile), sculpteurs et photographes qui exposent leurs travaux à la villa Eugenia du 2 au 30 juin. Cette exposition fait suite à une autre exposition qui avait présenté les travaux d’artistes de Godella en France.

Les relations entre ces villes existent depuis 15 ans et sont principalement tournées vers les échanges scolaires, sportifs et culturels.

Annick Theis, Presidenta del Comité d’Agermanament de Noisy le Roi i Bailly

direcció

Peset Aleixandre, 44
46110. Godella. València

horari

Dimecres a dissabte de 18 a 20 h.
Dissabte i diumenge de 10 a 14 h.

contacte

963 638 291
cultura@godella.es