Pintura Ràpida 2020

Godella, 19 de setembre de 2020

Benvolgudes veïnes i veïns de Godella,

Enguany hem celebrat la XVII edició del concurs de Pintura Ràpida, un concurs arrelat al nostre municipi i que any rere any ens sorprenen els seus participants amb una reinterpretació del nostre espai quotidià.

El 2020 el recordarem per moltes coses extraordinàries però no volíem que una fora la cancelació del concurs de pintura rapida, i és que, en estos temps estranys que estem vivint, des de la regidoria de Cultura s’està fent una aposta per la #CulturaSegura i estem mantenint els esdeveniments i adaptant-los a les noves normes sanitàries.

Hem d’agrair l’elevada participació en ambdós categories i el nivell de les obres que van estar entregades. El jurat va tindre que valorar i prendre decisions amb molta dificultad, ja que resultava difícil decidir quins podrien ser les persones guanyadores d’esta edició.

Des de fa un parell d’anys comptem amb la categoria “Pinturs Ràpida Kids”, una modalitat pensada per a que els menuts de casa posen en moviment els seus pinzells i imaginació durant el matí. En esta edició han participat 17 xiquetes i xiquets que han deixat al jurat bocabadat amb el seu talent.

Durant les darreres edicions ens han donat suport diferents  patrocinadors locals que enriquien el concurs amb un major nombre de premis i als que estem molts agraïts. Enguany, des de el consistori, hem pensat que degut als difícils moments econòmics  que les xicotetes i mitjanes empreses estan patint, la regidoria de Cultura de Godella s’ha fet càrrec de tots els premis per tal de no minvar-los i continuar siguent un concurs plural.

Per últim agrair la col·laboració del jurat que de forma altruista ens ajuda a engrandir el patrimoni cultural de l’Ajuntament de Godella i a atorgar els premis cada any.

Tatiana Prades i Castells

Regidora de Cultura de Godella

Emilio Cárdenas Gómez

Emilio Cárdenas Gómez

Primer Premi.

Ignacio Collado Belda

Ignacio Collado Belda

Premi Artista Local.

Participants menors de 16 anys

NOTES DE PREMSA

El desenvolupament de la jornada

Durant tot el dia de dissabte, passejar per Godella suposava trobar-se artistes (de totes les edats) a cada racó del poble.

Galeria d’imatges

Entrega de Premis

Al final del dia, el jurat va fer la lectura dels premis del Concurs de Pintura Ràpida als Jardins de Vila Eugènia.

Tant la Regidora de Cultura, Tatiana Prades, com l’organitzador del concurs Josep Ferriol, destacaren la qualitat especial de les obres presentades enguany.

Galeria d’imatges

direcció

Peset Aleixandre, 44
46110. Godella. València

horari

Dimecres a dissabte de 18 a 20 h.
Dissabte i diumenge de 10 a 14 h.

contacte

963 638 291
cultura@godella.es