Pintura Ràpida 2021

Godella, 18 de setembre de 2021

Benvolgudes veïnes i veïns de Godella,

Godella ha celebrat la XVIII edició del concurs de pintura ràpida i ja en són divuit anys d’un concurs que any rere any no deixa de sorprendre’ns.

De bon matí els artistes fan cua a la porta de l’edifici de Villa Eugènia i, carregats amb tauletes plegables, cavallets, pinzells i bastidors de tamany, material i forma distintes, van passant per la taula de les inscripcions.

Alguns dels artistes es coneixen d’altres edicions, d’altres pobles… es saluden, es desitgen sort i nosaltres observem com miren Godella amb ulls diferents als nostres, ens preguntem com poden dibuixar el paisatge quotidià d’una forma que mai havíem vist.

A meitat matí ens fem una volta pel terme, els anem buscant com si d’un joc de pistes es tractara. Tenim la curiositat de saber què van a fer, on s’han posat, si els donarà temps, si l’oratge ens acompanyarà i d’esta manera les hores van passant fins la vesprada, quan entreguen la seua obra.

I a partir d’este moment és quan el concurs deixa de ser un concurs i passa a ser un moment per gaudir dels paisatges, de les instantànies, dels racons perduts, dels carrers de dalt i de baix, de la llum i els colors del dia que ens han acompanyat.

Esta experiència és per compartir i per això aprofite per convidar-vos a visitar l’exposició i a vindre a Godella a la propera edició del 2022.

Tatiana Prades i Castells

Regidora de Cultura de Godella

Miguel Carlos Montesinos

Miguel Carlos Montesinos

Primer Premi.

María Ochoa

María Ochoa

Premi Artista Local.

Participants menors de 16 anys

NOTES DE PREMSA

El desenvolupament de la jornada

Durant tot el dia de dissabte, passejar per Godella suposava trobar-se artistes (de totes les edats) a cada racó del poble.

Galeria d’imatges

Entrega de Premis

Miguel Carlos Montesinos es va adjudicar el primer premi en el Concurs de pintura ràpida “Godella i el seu entorn”, que va celebrar la seua dihuitena edició el passat cap de setmana i en el qual van participar més d’una trentena artistes de totes les edats. María Ochoa, per la seua part, va aconseguir el premi de la categoria local.

Llegir més

direcció

Peset Aleixandre, 44
46110. Godella. València

horari

Dimecres a dissabte de 18 a 20 h.
Dissabte i diumenge de 10 a 14 h.

contacte

963 638 291
cultura@godella.es