Jorge BORRAS

Nascut el 1952 a Benicarló, Espanya, es va interessar per l’art des de ben jove i va començar a pintar als 10 anys. Va estudiar principalment a la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi a Barcelona, tant escultura amb Luisa Granero, com pintura i dibuix amb Francisco Ribera Gómez. Durant aquest
temps, organitza la seva primera exposició el 1972, a l’edat de vint anys. A la dècada de 1970 es va traslladar a França per continuar la seva carrera artística. El 1977 va exposar per primera vegada al Salon des Indépendants, que freqüentava sovint a partir de llavors. També participa en altres fires, com la d’artistes francesos, però també a la Societat Nacional de Belles Arts.

Né en 1952 à Benicarlo en Espagne, il s’intéresse très jeune à l’art et commence à peindre à l’âge de 10 ans. Il étudie principalement à l’Académie royale catalane des Beaux-Arts de Sant Jordi à Barcelone, à la fois la sculpture sous Luisa Granero, mais aussi la peinture et le dessin sous Francisco Ribera Gomez. Pendant ce temps, il organise sa première exposition en 1972, à l’âge de vingt ans. Dans les années 1970, il part vivre en France pour continuer son parcours artistique. En 1977, il expose pour la première fois au salon des indépendants, qu’il fréquentera souvent par la suite. Il participe aussi à d’autres salons, comme celui des artistes français, mais aussi à la Société nationale des Beaux-Arts.

Bol d'air

Bol d’air

En barque sur la rivière

En barque sur la rivière

Femmes portant leur enfant

Femmes portant leur enfant

Le petit bateau

Le petit bateau

Pecheurs au port d'Essaouira

Pecheurs au port d’Essaouira

direcció

Peset Aleixandre, 44
46110. Godella. València

horari

Dimecres a dissabte de 18 a 20 h.
Dissabte i diumenge de 10 a 14 h.

contacte

963 638 291
cultura@godella.es